Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیزیان گفت: براساس آمار موجود تقریبا ۲۰۰ هزار جوان در استان یزد در سن ازواج هستند و طبق برآوردی که شده باید طی پنج سال آینده ۱۱۰ هزار جوان یزدی ازدواج کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید عزیز‌یان در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص آمار جوانان پشت خط ازدواج در استان بزد گفت: براساس آمارهای موجود و آمارگیری که در سال ۹۵ انجام شده تقریبا ۲۰۰ هزار جوان در استان یزد در سن ازواج هستند و براساس بازه‌ای که به عنوان سن ازدواج در نظر گرفته می‌شود و برآوردی که شده نیاز است طی پنج سال آینده ۱۱۰ هزار جوان یزدی ازدواج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد یک دفتر ستادی است و مهم‌ترین اقدامی که در زمینه ازدواج در حیطه وظایف کاری این دفتر انجام می‌شود برگزاری منظم ستاد ساماندهی جوانان به منظور ایجاد هماهنگی، هم افزایی و تعامل بین دستگاه‌های اجرایی عضو این ستاد برای وظایفی که برای آنها تعریف شده است و مشکلات آن‌ها در زمینه اجرایی حل و فصل می‌شود.   مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد با اشاره به همکاری با انجمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در سطح استان در زمینه ازدواج عنوان کرد: مهم‌ترین این سمن‌ها در استان، شبکه فعالین ازدواج است که مصوبه ستاد ساماندهی ازدواج جوانان را دارد و بسیار پویا و فعال است و در چارچوب ترویج فرهنگ‌ ازدواج آسان و به هنگام اقدامات مادی و معنوی زیادی را برای امر ازدواج جوانان انجام می‌دهد.   عزیزیان ادامه داد: همچنین دفترامور اجتماعی با همکاری اداره کل بهزیستی، طرح «دانشنامه ازدواج» جوانان را اجرایی کرده است که جوانان می‌توانند در این طرح به صورت رایگان از آموزش‌های قبل از ازدواج و افزایش توانمندی در انتخاب صحیح همسر و ازدواج موفق بهره‌مند شوند.   وی بزرگترین اقدام در امر ازدواج در استان را طرح «سامان خانواده» عنوان کرد و افزود: این طرح در استان پیگیری می‌شود که در زمینه مسکن نیز وارد شده و مقدمات آن به خوبی پیش رفته است به گونه‌ای که مصوبه کارگروه اجتماعی استانداری یزد را دریافت کرده و چنانچه شورای برنامه‌ریزی، بودجه مشخصی را در سال ۱۴۰۰ به آن اختصاص دهد می‌تواند تحول بزرگی را در زمینه ازدواج در استان ایجاد کند.   عزیزیان با بیان اینکه یکی از اهداف طرح «سامان خانواده»، فراهم آوردن زمینه ازدواج ۱۱۰ هزار جوان یزدی طی پنج سال آینده است، گفت: در این طرح شش محور که برای شکل گیری یک ازدواج سالم و به هنگام لازم است دیده شده که ترویج، تسهیل، تحکیم و تعالی خانواده از جمله آنهاست.   وی تصریح کرد: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در سال گذشته هیچ بودجه اختصاصی برای امر ازدواج نداشته است و بودجه اندکی جهت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اختصاص یافته بود که در مناطق حاشیه نشین یزد هزینه شد که می‌توان گزارش آن را ارائه کرد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: زمینه ازدواج هزار جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۶۶۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است

به گزارش قدس خراسان،انسیه خزعلی روز جمعه در دوره آموزشی ارتقای مهارت‌های یادگیری و یاددهی زندگی و بالندگی والدین فرزندان دانش‌آموز در مشهد افزود: دشمن درحال ترویج معضل بی‌هویتی در بین جامعه است و برای مقابله با آن، رئیس جمهور کشورمان، جنبش تعهد به خانواده را در سازمان ملل مطرح کرد که هدف آن این است که با تمام وجود از خانواده دفاع کنیم.
وی ادامه داد: طی دوره‌ای در مدارس فقط به آموزش پرداخته شد اما باید بدانیم پرورش و تزکیه بر آموزش مقدم است و برگزاری دوره ارتقای مهارت‌های والدین برای بیدارسازی آن‌ها در قبال خطراتی است که فرزندانشان را تهدید می‌کند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر این که باید به پرورش توجه شود و تلاش می‌کنیم که این پرورش را در ارتباط با والدین، پررنگ کنیم از شرکت‌کنندگان در این دوره آموزشی خواست در استان‌های خود، قرارگاه‌هایی ایجاد کنند که در آن مدارس تحت آسیب، شناسایی و مدیران همراه شوند.
خزعلی افزود: در این قرارگاه‌ها باید راهکارهای تشویق و تنبیه برای ایجاد انگیزه ارائه شود تا والدین به مشارکت، راغب شوند و در نهایت گزارش کار ارائه شود و ما هم از این روش پشتیبانی و حمایت می‌کنیم.
وی اضافه کرد: پس از ۶ ماه به بهترین افرادی که در استان و شهر خود فعالیت مؤثری در این زمینه داشته باشند، مجوز داده می‌شود که کار را به صورت مستمر ادامه دهند.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره استعدادیابی «ستاره‌های شهر» در قم
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • ظرفیت های مردمی در اجرای طرح نماد بکارگیری شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور