Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی گفت: ١٢ هزار و ٨٠٠ هزار نفر در سن ازدواج در کشور داریم و رتبه بندی مراکز مشاوره را در دستور کار دادیم و کمیته ای را برای ارزیابی تشکیل دادیم واین کار در حال حاضر در تهران در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار برنا؛ مهدی متقی فر مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان  اظهار کرد: ما در همه بخش های اجرایی معضل را داریم که از کارهایشان اثرسنجی نمی کنیم و نقاط قوت دیده نمی شود و نقاط ضعف اصلاح نمی شود و مغفول می مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دنبال این هستیم که چشم اندازی را برای فعالیت مراکز مشاوره و توسعه مراکز داشته باشیم، افزود: اعتقاد دارم که فراتر از منابع مالی ارایه خدمات معنوی مانند اثرات مراکز مشاوره و شناسایی آن ها باعث می شود مراکز به رشد و ارتقا برسد.

متقی فر ادامه داد: رتبه بندی مراکز مشاوره را در دستور کار قرار دادیم و کمیته ای را برای ارزیابی تشکیل دادیم و این کار در حال حاضر در تهران در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه ١٢ میلیون و ٨٠٠ هزار نفر در سن ازدواج داریم و مراکز مشاوره در ترویج فرهنگ ازدواج چه نقشی دارند؟ گفت: وقتی به جوان القا کنیم که به سمت ازدواج حرکت کند طرحی را برای اجباری کردن مشاوره پیش از ازدواج داشتیم که جلوی آن را گرفتیم چرا که باید مراکز مشاوره ای مطمئن باشند که ۶٠٠ هزار ازدواج سالانه را به آن ارائه کنیم.

متقی فر تصریح کرد: همه دغدغه این کشور و نظام را داریم و زمانی که می‌شنویم آمار طلاق در کشور بالاست همه ناراحت می شوند و ما باید به دنبال مراکز مشاوره مطمئن باشیم.

مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان ادامه داد: زوجینی را داشتیم که برای طلاق به مراکز مشاوره مراجع کردند اما بعد از مراکز مشاوره تصمیم گرفتند که باهم زندگی کنند اما در مقابل برعکس آن هم وجود دارد.

وی با بیان اینکه اگر می خواهیم برند شویم باید وزارت ورزش با مراکز مشاوره متخصص به جامعه خدمت  کند ، ادامه داد: اینکه تخلف نداریم خیلی  خوب است و اگر هم تخلفی وجود دارد بسیار کم است.

متقی فر گفت: برنامه بازدید از مراکز مشاوره در برنامه های من وجود دارد چرا که دیدن به ما کمک می کند دید درستی از صحنه واقیعت داشته باشیم.

مدیر کل دفتر برنامه و توسعه اجتماعی جوانان گفت: با مطالعه پیش رفتن نکته یدرستی است چرا که برای تصمیم گیری ها لازم است مطالعه و پژوهش وجود داشته باشد.

وی با بیان اینکه نسبت به جمعیت در هر شهرستان و استان چقدر نیاز به مراکز مشاوره داریم در حال بررسی است، تصریح کرد: سامانه ای جامع در حال طراحی است و مراجعین می توانند نزدیک ترین مرکز مشاوره را براساس رتبه بندی انتخاب کنند و این امر مراجعات را ساماندهی می کند و امتیاز مخاطبان در این سامانه مشخص است.

متقی فر گفت: این اطلس در برندسازی و مراجع یابی بسیار کمک کننده است و امیدواریم این کار به زودی محقق شود تا کارهایی که روی زمین مانده است محقق شود.

متقی فر گفت: پایین آوردن میزان طلاق دغدغه کشور است و ما باید کمک کننده در این امر باشیم.

وی درباره صدور مجوز رسمی مراکز مشاوره گفت: رابطه ما باید با بهزیستی و قوه قضاییه خوب شود و باید در صدور مجوز مراکز مشاوره با این دستگاه ها هم افزایی داشته باشیم و با این دو نهاد دست در دست هم موضوع خانواده را پیش ببریم.

متقی فر گفت: هیئت اندیشه ورزی در حال طراحی است و با همکاری افرادی که می توانند کمک کننده باشند   بتوانیم با مدیران مراکز مشاوره هم افزایی داشته باشم.

 

در حال تکمیل

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت ورزش منابع مالی مراکز مشاوره رشد سن ازدواج ترویج فرهنگ ازدواج طلاق جامعه زمین بهزیستی قوه قضاییه خانواده ازدواج سن ازدواج مراکز مشاوره وزارت ورزش و جوانان مدیر کل دفتر برنامه توسعه اجتماعی مراکز مشاوره متقی فر گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، معصومه توکلی، صبح شنبه در همایش گرامیداشت روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب در استان کرمان گفت: بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر کشور خدمات سلامت روان و مشاوره روانشناسی را به مردم ارائه می‌دهند که این نشان از ظرفیت، پتانسیل و سرمایه سازمان بهزیستی دارد و مشخص می‌کند که بهزیستی چقدر در این خصوص تلاش و فعالیت کرده است.

وی افزود: به جرأت اعلام می‌کنم سازمان بهزیستی به عنوان یکی از دستگاه‌ها و متولیان موضوع ارائه خدمات روانشناسی اجتماعی، خدمات بسیاری در حوزه سلامت روان انجام داده که این هم مرهون نیروی انسانی و سرمایه‌های انسانی بسیار ارزشمندی است که در این زمینه در اختیار داشته است.

وی تصریح کرد: بهزیستی در بخش دولتی بیش از ۶ هزار نیروی تحصیل کرده و متخصص در مقاطع مختلف دارد که بضاعت بزرگی است و باید قدرشان را بدانیم.

معصومه توکلی، ادامه داد: در بخش خصوصی نیز بالغ بر چند ۱۰ هزار مرکز خصوصی در سراسر کشور داریم که در موضوعات مختلف اعم از توانبخشی، اجتماعی، معلولین و موضوعات مختلف آسیب دیدگان اجتماعی خدمات ارائه می‌دهند و روانشناس پای ثابت تمامی این خدمات است.

وی افزود: بر اساس آمار استخراج شده از سامانه بهزیستی، حدود ۳ میلیون جلسه مشاوره در این سامانه به ثبت رسیده و بیش از یک میلیون ۳۰۰ هزار نفر به مراکز ما مراجعه کرده اند که این نشان می‌دهد خدمات و توانمندی‌های این مراکز توسط مردم درک شده و جامعه دارد از خدمات ما استفاده می‌کند و فکر نمی‌کنم هیچ دستگاهی با این بزرگی و عظمت وارد این موضوع شده باشد

توکلی، با بیان اینکه سازمان بهزیستی به عنوان یک سازمان مردمی و حمایتی یکسری خدمات رایگان به مردم ارائه می‌دهد گفت: خط ۱۴۸۰ ما از ۸ صبح تا ۱۲ شب خدمات مشاوره‌ای رایگان به مردم ارائه می‌دهد و متخصصان کارکشته و تحصیل کرده‌ای پشت خط وجود دارند که آماده ارائه خدمات هستند.

وی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و هشتصد هزار خدمت توسط مراکز مشاوره تلفنی رایگان بهزیستی به جامعه ارائه شده است افزود: در کنار مراکز مشاوره دولتی، یاری برگ مشاوره نیز برای افراد بی بضاعت و یا کسانی که توانمندی پرداخت هزینه‌های مشاوره را ندارند در نظر گرفته شده است.

وی افزود: طبق آمارهای موجود در سال گذشته ۸۵۰ هزار نفر از انواع آموزش‌ها از جمله مهارت‌های زندگی، زندگی و خانواده، پنج سال اول زوجین و انواع و اقسام آموزش‌هایی که بهزیستی عمدتاً رایگان و با استفاده از بخش دولتی و خصوصی ارائه داده بهرمند شده اند.

مدیرکل دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی تصریح کرد: در سامانه تصمیم هم که مخصوص ارائه مشاوره به زوجین به منظور کاهش و کنترل طلاق می‌باشد ۱۶۵ هزار زوج در سال گذشته خدمت گرفته اند و بالغ بر ۷۰۰ هزار جلسه مشاوره ارزیابی غربالگری و خدمات روانشناختی برای این عزیزان برگزار شده که بسیار کار ارزشمندی است.

توکلی، افزود: در طلاق‌های توافقی ما توانستیم بیش از ٢٢ درصد زوجینی که برای طلاق توافقی به توافق رسیده بودند به سازش برسانیم و دوباره به زندگی مشترک خود ادامه دهند.

کد خبر 6090131

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج پارسال در کشور